gonna be alright

I morse kändes det riktigt tungt och jobbigt i bröstet när jag vaknade. Dvs efter de kanske 4 timmarna jag sov i natt.. Ringde och bokade en tid hos jourläkaren och när jag väl kom dit lyssnade läkaren på lungorna och tog ett snabbt blodprov. Som tur är visade det sig att det lät bra och såg bra ut så det var inte tal om någon lunginflammation eller liknande. Så nu proppar jag i mig en massa Alvedon och Bisolvon och försöker enbart kurera mig. Känner mig inte bra alls och är helt utmattad. Måste tänka mer på att ta hand om mig själv, inte hela tiden tänka att "det ordnar sig" och "det går nog över"! Sov ett par timmar tidigare ikväll, så himla skönt... Nu ska jag lägga mig snart igen! Finns det nåt bättre än att sova?!

Puss&Godnatt!


living and dreaming

Det var riktigt längesen jag postade ett inlägg.. Anledningarna är många. Eller egentligen få: ingen tid, ingen ork. Så vad har hänt/händer just nu? Okej, får sålla lite:

* Varit på en alldeles, alldeles underbar konsert med Goran Bregovic Wedding and Funeral Band. Det är absolut en av de bästa konserterna jag någonsin varit på! Vilket röjj! Alla dansade hela tiden, sjöng med och hade helt enkelt bara sjukt kul! En riktig fest!!
* Åkt på en just sjukligt jobbig förkylning som vägrar ge med sig. Har mått riktigt skit de senaste veckorna. Jäkla hosta som t.o.m gör det svårt att sova om nätterna. Blir helt matt.
* Jobbar som en galning hela jullovet (nästan), men oj vad bra det kommer kännas i januari när cashen strömmar in!
* Inte shoppat så mycket! Har faktiskt varit väldigt duktig och inte slösat alltför mycket på en massa onödigt. Alla pengar har gått åt till riktigt vettiga saker!
* Léon som vägrat gå ut när det varit oväder fick sig en varm och framförallt praktisk (och dyr!) vinterjacka. Nu går han mer än gärna ut!
* Sett Twilight som faktiskt är en av de bästa filmerna jag sett. I mean like...seriously? Do I need to say more?
* Ska lära mig att stå emot de riktigt onödiga frestelserna på mellandagsrean. Oftast köper man saker man egentligen inte behöver, utan man köpte dem för att "det var billigt". Ska istället försöka köpa det jag verkligen vill ha och behöver. Okej, det sistnämnda kan vi skippa, då skulle jag gå tomhänt hem varje dag.. Men saker jag verkligen, verkligen vill ha!
* Har köpt en resa till Berlin! Den 26:e februari bär det av. Jag, Mille och syrrorna drar iväg på en skön weekendresa! Längtar redan... Frickin' Starbucks finns i Berlin! Mocha Frappuccino will be flowing through my veins! 

Säkert en massa annat jag också glömt nämna men det får vara för nu. Sitter och hostar konstant och det gör mig så jävla trött. Ska kolla färdigt på season finale av The Hills sen blir det schlafen! Nu kom mamy in med någon gammal huskur som ska drickas (ska tydligen hjälpa riktigt bra mot hosta). Gott smakar det i alla fall!

Natti!


RSS 2.0