countdown

Då var det ca 8 dagar kvar innan det bär av till Paris! Är grymt laddad och längtar hur mycket somhelst! Har skrivit upp en del adresser som kommer bli värda att besökas!
Sitter i skolan, kefft på sin lediga dag, men måste tyvärr då datorn fortfarande är pajj!

Puss&Kram!

flip the bird

En av de bästa och mest minnesvärda bilden på ett av de coolaste paren någonsin:

heath and michelle

the one and only...heath ledger. r.i.p.

Så sjukt tragiskt. Så sorgligt. Så förbannat orättvist.

Heath Ledger hittades död i sin lägenhet i NY som ni nog hört by now. Jag finner fan inga ord. Han var en av mina absoluta favoritskådespelare. Jag ryser av bara tanken. Som M säger: "men du kände inte honom". Nej, det gjorde jag inte men har jag ett namn och ett ansikte bakom så kan jag inte låta bli att bli berörd och känna sorg. Speciellt när man vet att han har en dotter på 2 år. Jag såg "En riddares historia" för en del år sen och sedan dess var jag hooked! Allt han gjort har varit mer än bra! Jag kommer verkligen se nya Batman-filmen, där han spelar Jokern, med helt andra ögon nu...

Han var verkligen en skönhet.


heath ledger

..stay up 'til 4 in the morning...

..vad fan gör jag uppe fortfarande? Bra fråga. Somnade 5 igår natt/morse och vaknade 10-11 idag och nu verkar jag göra om samma misstag. Varför lär man sig aldrig? Nae, dags att krama om kudden and call it a night.
Det är så skönt att få komma hem ibland, om än bara på snabbvisit i ett par dagar, man laddar på med lite mer energi och får riktig myskänsla av att bara få umgås och vara med familjen. Då känns allt som det ska vara...
Åker tillbaks till Nrkpg imorgon kväll, kommer snabbt fram med en billig sista minuten biljett med X2000. Nice...

Natti!

tc

Idag var jag i TC med mamma och pappa.. Jag kikade runt lite med mamma i affärerna och gjorde lite kap igen!:D Inne på Zara hittade jag ett par tunikor/klänningar, och 2 av 3 var riktigt snygga så dem köpte jag! Bästa var priset återigen.. 59:- styck! Nedsatta från 249:- och 299:-, känns helt okej!:) På Glitter blev det ett långt halsband med en "tand", 75% off. Jopp, det var väl det idag!:) Så skönt att få vara med familjen ett par dagar och bara slappa och umgås:) Mamma lagar middag, kommer bli massa mumsigt, sen kommer brorsan och hans tjej hit.

Ne, nu ska jag slappa! Är helt slut:)

Jo, köpte tågbiljett, drar tillbaks till Nrkpg imorgon, har kursintro på måndag...


PUSS!!


a gift for...

..Olga! Till henne var presenten jag skrev om tidigare. Den där överraskningen, ni vet... Hon fick den idag och blev jätteglad! Precis som förväntat;) Vad det var? Jo världskände fotografen Mario Testino´s bok "Let me in". Ett utmärkt val för någon som studerat foto och älskar Mario Testino! Jag älskar hans arbeten också och vill nog faktiskt ha ett ex av boken till mig själv...

let me in

a little bit of this, a little bit of that

Var på stan ett tag idag med älskade syster Olga. Hon mötte upp mig då jag är på snabbvisit i Huvudstaden. Hon ska ut och partaja imorgon och ville ha något nytt, och jag, ja, jag ville bara ha något nytt!:D
Jag fick lite grejer med mig... Bl.a en grå jacka från H&M som jag kikat på ett tag, och bestämde mig idag för att slå till! Priset avgjorde verkligen allt.. Ynka 298:- kostar den! Sandra har ju en likadan fast svart. Och självklart lite accessoarer blev det som vanligt från H&M, där man alltid hittar något fint. Sen var det 10% rabatt på H&M idag, inte mycket, men det är något iaf. Hmm, vad mer? Jo! Köpte en tröja på Monki som jag tänkt köpa förut och det var ju tur att jag inte gjorde det, för nu var det 50% off! Det är nice! Just det, även en halsduk/sjal fick följa med hem från H&M!
Justja, och Olga har precis som Sandra, blivit med Mac!:) Hon bestämde sig idag mitt i shoppingen att slå till med en Macbook! Inte helt fel.. Tror jag också kommer göra det faktiskt.
Har fått ett par jättefina hängslen från lilla mamy!:) Så skönt att få komma hem till familjen:) Har ätit tortillas och kollat på Let´s Dance, så nördigt och mysigt!!

parlez-vous français?

Den 7:e februari åker jag och min älskling till The City of Lovers: PARIS! Vi längtar sjukt mycket...
Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer nu och kan inte uppdatera så ofta då älsklingens dator pajjat, men det ska försöka fixas så snart som möjligt!
Puss&Kram!


paris

RSS 2.0