la belle et le bad boy


Jag älskar låten.
Jag älskar scenen.
Jag saknar Paris.





diaz

Bilderna från detta photo shoot är nästan 2 år gamla men de är helt amazing. Cameron Diaz är verkligen snygg som få. Skulle jag få välja skulle hon jämt se ut såhär: riktigt mörkt hår och bryn till hennes blå ögon...

Justin, Justin..what a downgrade...




              


asocial...

..det är bara förnamnet. Jag är grymt asocial just nu. Jag är endast social på msn där ni finner mig beklagandes över hemtentan till tjejerna i min arbetsgrupp. Den är totalt meningslös. Hemtentan alltså. Jag tycker verkligen det. Kan inte känna att jag får ut något av den. Förutom en massa flum om geografi. Det är väl det.

Imorgon finner ni mig i alla fall i Linköping. Ska möta upp Milles kusse där. Vi ska hänga, vi tre. Gå på stan och typ sånt... Kan behöva ett break tror jag. Känner mig rätt avtrubbad. Typ robotiserad.

Ska fortsätta pluggandet imorgon bitti också, innan vi åker till Linköping. Ja, får se hur det går.. Det blir en spännande historia. Även för mig.

Varför är allt bara så fullkomligt ologiskt upplagt i denna utbildning?

Nae, asocial var det ju. Dags att fortsätta...


you're gonna be a shining star

Jag bara älskar Rihanna i framförandet av T.I.´s och hennes låt "Live your life" på VMA 2008. Hur cool är inte hon?! Love it!

Kolla in videon här (ha tålamod, Mtv har alltid lite reklam innan...)!



RSS 2.0