happy&tired

Klarade teoriprovet idag! Tänkte börja med att säga det :) Är riktigt glad faktiskt! :) Kände att jag hade flyt men samtidigt var jag rätt säker på att jag skulle kugga ändå. Hade bara pluggat en dag innan så kunde inte riktigt tro mina ögon när det stod "Godkänd" med grön text! Men som jag säger: babysteps.. Snart bör körningen komma igång sakta men säkert. Har tyvärr en massa i skolan just nu i sista kursen... Men men, provet håller i ett år, haha!

Sen som sagt stod det plugg på schemat idag. Träffade tjejerna i skolan efter teoriprovet och skrev lite på uppsatsen. Imorgon ska jag träffa Jasmina så ska vi plugga lite också. Ska bli skönt att få liiite gjort i alla fall. Bättre än inget alls! Imorgon ska jag förbi stan efter skolan om jag orkar och fixa lite grejer.

Nae, är riktigt trött nu, måste faktiskt sova...

Puss och natti!


Starbucks


Ska nog drömma om dessa i natt.. Åh, Paris je t'aime, je t'aime...


mbmj

Jupp, stands for: Marc by Marc Jacobs. Älskar Marc Jacobs. Har alltid gjort det sen mina ögon första gången vilade på hans verk. Marc by Marc Jacobs är Marc Jacobs härligt underbara och överkomliga underserie. I Paris blev jag med Marc by Marc Jacobs och jag kunde inte blivit lyckligare över ett sådant kap! För det är verkligen ett kap. Otroligt snygg, läcker och cool väska för knappt någon peng alls. Dessutom fick jag 10% på den vilket var ännu mer ett kap. Har redan använt den en massa och den kommer följa mig ett bra tag till i framtiden tror jag..

Jaja, här är den i alla fall. Och som man alltid säger: bilden gör den inte rättvisa...


Marc by Marc Jacobs min väska 2


Marc by Marc Jacobs min väska


chillin´

Har haft en riktigt lång lektion idag. 4 timmar varade den. Det kändes som 40. Mattemusikverkstad, hur sjukt det än låter... Höll på att somna konstant men å andra sidan: när är jag inte trött? I alla fall så gick jag en liten runda på stan med Anna efter skolan sen fortsatte jag själv en stund innan bussen gick. Spanade in några pjucks jag kanske vill köpa. Finns så mycket jag vill ha just nu... Nya pjucks som sagt, väska (behöver jag fler? jo...) och så hade jag tänkt att jag ska beställa ett namnhalsband i guld. På tal om beställa så beställde jag ett jättesött armband från Disney Couture igår, visar sen när jag fått det :) Har bara tagit det lugnt idag annars... Imorgon blir det nog stan och handla med älsklingen och hans mamma.

Förresten, hemtentan jag lämnade in precis innan Paris är rättad och klar. Godkänd! Inga kompletteringar. Nice som fan..

Kan lägga in en bild från Paris så länge, ska försöka fixa fler här snart, är bara väldigt, väldigt trött just nu...


Paris - Eiffeltornet


Puss&Godnatt

paris, paris, paris

Paris går inte att förklara med ord. Det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva min kärlek för den staden. Helt galet, så fort vi kom fram och jag bara kände omgivningen så kände jag mig som hemma. Otrolig känsla det där!
Hursomhelst så märker ni nog i alla fall att jag hade det bättre än bäst! Orkar inte riktigt summera hela resan, men kan säga så mycket som att det var riktigt mysigt att få åka med syrrorna och mamma, samt brorsans tjej och hennes mamma och syster! Ett helt tjejgäng! Lägger in lite bilder, antagligen imorgon...
Jag sitter redan och planerar min nästa resa dit... Förhoppningsvis kommer jag iväg redan i sommar! Just det! Jag köpte med mig hem mitt efterlängtade läppglans från Nars (som inte säljs längre i Sverige!)! Hade himla tur att jag fick tag på det sista på Sephora!
Det blev även ett litet oväntat köp: en väska från Marc by Marc Jacobs. Älskar den! Så himla underbar! :) Liten är den men så användbar till både vardag och fest! Svart läder med gulddetaljer... Åh, älskar den! Känns som att den kommer spendera många härliga sommarkvällar på min axel :D

Nu är det dags att mysa ner sig bredvid älsklingen och sova! Skola imorgon...suck.

Puss!!

paris encore une fois!

Paris imorgon tidigt, tidigt igen! :) Jag klagar dock inte! ;) Nu har jag packat färdigt men känner ändå att jag vill byta ut typ hälften av plaggen. Varför vet jag inte, bara en känsla jag alltid får efter jag packat inför en resa, haha!
Ska nu snabbt se över om nånting ska bytas ut eller läggas till sen blir det en film med älsklingen och därefter sooova! Ska ju trots allt åka absolut senast 4.30 hemifrån. Om inte tidigare! Stackars baby som ska köra mig :( Men jag ska se till att köpa nåt fint som kompensation i Paris! :D

Just det, idag var vi i Linköping. Älskling hade intervju där i stan så jag och hans mamma följde med och gick på stan så länge. Sedan möttes vi upp och jag köpte bara en grej till håret och ett armband! :P Lunch åt vi på en Kina-restaurang. Buffé, mums! :)

Nae, nu mina vänner är det dags att fixa det sista! Vi hörs när Paris är avklarat än en gång!


Paris je t´aime!

dunzo!

Äntligen färdig med den jäkla hemtentan. Skickade precis in den. Deadline är inte förrän imorgon kl. 17:00 men jag vill inte lägga mig förrän jag var helt färdig med den. Orkade inte ha plugg i tankarna det första när jag vaknar på morgonen imorgon. Ne, jag vill vakna imorgon och känna mig utvilad med absolut inget annat än Paris i mina tankar. På lördag bär det av. Sjukt kul ska det bli! Jag kan åka dit hur många gånger som helst. Jag och älsklingen hade det helt underbart där i februari!
Imorgon ska jag nog dra och sola (är likblek. Nej förlåt, VÄRRE än likblek) och sen kolla upp lite grejer på stan. Sen blir det nog bara slappt tror jag. Förhoppningsvis någon film när baby kommer hem från träningen på kvällen.

Justja, vi var ju som sagt på snabbvisit hemma i Sthlm. Vi åkte upp igår och redan idag åkte vi tillbaks till Nrkpg. Älskling var på intervju igen men de valde att gå vidare med någon annan. Skittråkigt att höra, men när man får höra anledningarna och deras beteende så var det nog lika bra så känner jag.. Älskling, det kommer fler jobbmöjligheter till dig och i mina ögon är du bättre än bäst!

Jo, jag köpte en riktigt läcker lila jacka idag på H&M. Surprise, surprise eller hur! Haha! Nämen den var ju så snygg, kunde inte låta bli. Sandra, köp den gröna imorgon, den var riktigt jäkla nice!! Jag hade nog velat ha både nu när jag tänker efter... Hmm, det hade jag ju kunnat göra! Nae, nån måtta får det finnas (men jag vet inte vilken..)! Har ju massor av små jackor nu. Äh, what the hell, vad gör det om 100 år (förutom att några små tonåringar kommer bli lyckliga över att få ärva en alldeles underbar garderob!?) Jaja, ta inte i så du spricker.

Fan, dags att slagga. Trött som få.

Jo, just det! The Hills blir det imorgon!

Puss&godnatt!!

dagens äventyr

Lovade ju att berätta vad vi hittat på idag... Först bar det av till Uppsala på intervju. Tur att vi åkte tidigare som mamy rekommenderade för gps:en höll på att åka ut genom fönstret. Visade fel väg ett par gånger, tur att man har sitt sunda förnuft kvar och hittar rätt ändå. Jag och älsklingen slog våra kloka huvuden ihop och överlistade gps:en, det ni! Haha! Nämen den behöver bara uppdateras, vilket vi då inte gjort...

Direkt efter intervjun bar det av tillbaka mot Stockholm och innerstaden. Tog oss till Medis där vi åt lunch i härliga vårsolen. Vi hann vandra lite på Götgatan innan vi tog oss till min kiropraktor vid Slussen. Gissa om jag fick ryggen knäckt och masserad. Asnice! Never felt better...

Vi tog oss därefter till Adidas Factory Outlet som var helt okej, speciellt utbudet av skor och träningskläder! Sen vart det en snabbis till en liten butik för nya stora bamboo-örhängen. Har ju redan ett par men inte i den storleken.

Efter var det skönt att ta sig tillbaks hem till Täby. Vi snurrade runt lite i centrum där jag köpte ett läckert linne och schysta armband. Älsklingen köpte ett par riktigt nice jeans.

Ikväll blev det tacos/tortillas, alltid lika gott och mysigt med familjen :)

Imorgon ska jag spana in en tröja jag såg på Bikbok som är mysig och fin och dessutom på rea. Blir inte bättre än så ;)

Nu: sovdags!

Laku noc (godnatt för er som inte vet!)


Förresten, gissa vem som får fett med cash i skatteåterbäring?

jag-borde-gå-och-sova-men-är-för-trött-för-att-göra-det syndromet

Längsta rubriken?

Borde krypa ner i säng bredvid älsklingen nu, ska ju trots allt upp tidigt imorgon och iväg till Uppsala. Men icke!
Är hemma i Sthlm nu, underbart är det. Saknar mitt älskade 08 när jag är borta :)

Jag och älsklingen åkte tidigare än vi brukar upp så vi hann göra en liten avstickare till Skärholmen Centrum där det öppnat en del nya butiker. Blev lite chockad över det minimala Topshop som öppnat. Förväntade mig en något större butik... Jag fick med mig en Adidaströja hem. Ovanligt. Tror jag har en 6-7 stycken nu. Can´t help it. Det är en av mina största svagheter. Jag är såld. För längesen. Ska ju spara pengar till Paris i nästa vecka men givetvis kunde jag inte låta bli att köpa den. Är så rädd att den kommer försvinna i min storlek och den huvudvärken orkar jag inte med. Därför är det min ursäkt eller menar anledning att köpa den redan nu. Tror inte den kommer försvinna men det är bättre att jag låter mig själv (och alla andra) tro det. Hursomhelst vit är den med gråa/silvriga detaljer. Fin, mycket fin...

Nae, ska som sagt upp tidigt. 7.45 åker vi hemifrån så det är kanske dags att lägga sig... Får se vad det blir för äventyr imorgon efter intervjun, vi har lite planer... Skriver och berättar då vad vi hittat på!

plugg

Pluggar rätt mycket nu, eller jag pluggar inte så mycket som jag borde men en del får jag gjort i alla fall! Såg på syrrans sida att hon lagt upp Britney´s låt "Break the ice" och jag måste säga att jag är hooked! Lyssna på den om ni inte redan gjort det!

Var mycket snabbt på stan idag, hade lite ärenden (vuxet det låter, haha!) och fick med mig två riktigt fina armband till nedsatt pris dessutom.

Imorgon ska jag på studiebesök till Kolmården (eller snarare Tropicarium). Skriver en uppsats om "Hållbar Utveckling" och då främst om korallreven och dess utrotade framtid.. Låter det intressant? Believe me it´s not. Okej då, riktigt trist är det ju inte men det tråkiga är själva skrivandet. Har kommit en del med det som tur är, nästan gjort halva arbetet.

Så blir det Stockholm på torsdag. Ska hem och koppla av lite (mestadels plugga tyvärr) med familjen. Älsklingen följer också med, det var längesen han gjorde det :) På fredag ska han på intervju i Uppsala, återstår att se hur det går, och jag ska till kiropraktorn efter det.. Känns lite skrämmande det där med kiropraktik. Vet inte varför, bara fått en sådan känsla. Typ som att de ska bryta nacken av mig, haha! Har ju varit hos sjukgymnaster förut men det har inte varit lika skrämmande... Min kära syster var så less på att höra mig gnälla hela dagarna på jobbet under påsken så hon bokade t.o.m upp tiden åt mig. Ja, jag är en gnällspik. You can´t blame me for being in such pain for like a year now, haha!

Ne, nu ska jag och älsklingen äta upp resterna från kebabpizzan vi åt idag. Orkade bara käka en fjärdedel av min! Pizza är verkligen något jag inte äter speciellt ofta. Skräpmat äter jag..ofta. Men pizza: nope. Vet inte varför faktiskt men det finns liksom inget riktigt som drar mig. Hur hungrig jag än är blir det inte mycket som slinker ner av den... Den här var dock grymt god with perfect crusty bottom.. Känner mig som Vickan Silvstedt, right? Oh, I´m so funny!

Enough said. Nu: kall pizza (loves it!), någon film (vet inte vilken riktigt) och kall Cola.
Åh, jag är så hälsosam.

Och riktigt trött. Märks det?

RSS 2.0