ryssland

Grattis Ryssland! Ni förtjänade verkligen vinsten mot Holland! Vilket otroligt spel! Så sjukt jävla duktiga var dem ikväll... Holland har aldrig varit ett favoritlag enligt min smak, men trodde verkligen att de skulle ta hem hela skiten, hela EM. Så fel man hade. Ryssarna var definitivt underskattade och ikväll visade de verkligen vilka kämpar de är och att de alltid ger 200%. Erbjudanden från Europas bästa klubbar kommer bara hagla över de ryska mästarna!

Jag har jobbat som fasiken de här senaste dagarna och imorgon är jag äntligen ledig. Jobbar bara 2 dagar nästa vecka, sen bär det av mot Småland där storasyster ska fira sin 30-års dag! Hoppas verkligen på fint väder!

Puss&Godnatt


take a bow

Ännu en låt jag fastnat för är Rihannas nya "Take a bow". Tycker den är sådär soft och skön.. Texten är "take-no-shit"-aktig som jag tycker om, och Rihanna är riktigt läcker i videon. Tuff som fasiken!






give it to me

Madonna keeps doing it. Hate to admit it, men så är det.. Hörde denna låt första gången i natt på Mtv. Hörde den ännu en gång nu och gissa om jag är hooked!

Here ya go:






wtf?!

Vad är grejen med alla dessa konstiga namn på kändisbarnen? Jag tycker om annorlunda och unika namn men någon gräns får det nog finnas i vad man hittar på. Ett namn jag verkligen inte tycker om är Honor Marie. Jessica Alba och Cash Warren har tydligen beslutat att deras lilla dotter ska få heta Honor Marie Warren. Nope, I don't like it. Har nånstans ändå börjat vänja mig vid tanken av namnet, men jag kan fortfarande inte förstå det. Dessutom att anledningen till namnet skulle vara att "it's an honor to have Cash's baby".
Please...fan vad corny. Det tycker t.o.m jag.



Vad tänkte ni på?


Puss&Godnatt


help me?

Okej, jag är på digitalkamera-jakt! Så hjälp mig!! :)
Jag har i alla fall något hum om vad som är bra, vad som är dåligt etc. men känner mig ändå lite kluven. Jag har kollat in åtminstone ett par stycken som jag funderar på men är smått osäker på om de är värda sitt pris eller ej?

Jaja, här kommer iaf lite restrictions:

- Helst inte kosta mer än 1500 (max 1800)
- Vara smidig (med andra ord: rätt liten/tunn, vill inte ha nån klumpeduns-kamera)
- Den ska vara kvick! (ingen slöstartad grej)
- Den ska ha optisk zoom

Vill gärna införskaffa en rätt snart, det är kul att även bara dokumentera vardagen och ha minnen! Samt kan jag lägga in lite bilder på bloggen då också :)

Puss!

sverige

Bra jobbat Sverige!! Matchen var mycket intressant och fortsätter det såhär då vågar man hoppas på spel utanför gruppspelet! :D Zlatan är verkligen sjukt bra! Love him!

Jag är en sucker för Adidas-tröjor/jackets som ni alla nog vet. Tanken har faktiskt slagit mig att köpa den fina blå/gula som säljs just nu. Inte enbart för fotbollen nu och för att det är en Sverigetröja utan för att det är en hopplöst schyst blå färg och i cool kombo med de gula stripesen! :D Kul att spara dessutom!

Idag var jag på stan (igen, ja), med Milles mamma och hans lillebror. Blev tillfrågad av henne om jag ville göra dem sällskap och jag var inte sen med att tacka ja, hehe! Var halva priset på alla smycken på Ur&Penn så köpte en massa armband jag förut kollat på men inte velat köpa då dem inte riktigt varit värda sitt pris.. Sen blev det en blommig t-shirt på H&M också :)

Jaha ja.. Blir nog jobb hela sommaren verkar det som. Inte riktigt vad jag tänkt mig, men det får nog bli så även det här året. Vi ska nog försöka satsa på en vinterresa eller nåt istället så då behövs det verkligen cash! Jobbar redan nu i helgen, känns mindre roligt. Det kommer dock kännas riktigt nice när pengarna trillar in på kontot! :) Det är bara att bita ihop!

Puss!!

fighter

Idag har jag känt mig lite extra stolt som flickvän! Min älskade pojkvän har haft gradering och det gick utmärkt! Huvud-instruktören och alla andra var väldigt imponerade av hans teknik och grepp. De sa att han är riktigt duktig och stark. Hur kan man inte vara stolt som fasiken då?! :D Det gjorde inte saken lättare att han fick en 110 kg tung och 2 m lång bjässe att fightas mot, som dessutom kommit 4:a i VM. Helt otroligt att Mille orkade så mycket som han gjorde! Jag var minst lika imponerad. Helt otroligt vilken viljestyrka han har!

Han klarade som sagt graderingen utan problem! :) Dessvärre drabbades han av en svår migrän under eftermiddagen så vi var tvungna att åka iväg och köpa migräntabletter och snabbt ta oss hem så han kunde vila ut. Nu ligger han och sover bredvid mig.
Snällare och mer positiv människa får man leta efter..

En riktig fighter, det är vad han är.

Puss!



Ett citat jag gillar som finns på klubben är:
"Den främste bland samurajer är den som aldrig drar sitt svärd"


svenska nationaldagen

Så otroligt skönt med röda dagar på en vardag! Om man jobbar tjänar man en massa mer och är man enbart ledig så känns även det helt underbart. Det sistnämnda var det jag var. Extra skönt är det att det blir en lite längre helg såhär! I alla fall så började dagen med att jag, min älskling, hans mamma och bror åkte till Linköping. Vi var på Ikano-huset och IKEA. Jag handlade på mig lite olika fodralklänningar som är så fruktansvärt billiga på Gina Tricot. Har dessutom ett tillgodokvitto så blir praktiskt taget gratis denna gång.
Efter att vi spenderat ett par timmar där, bar det av hemåt. Jag och älsklingen la oss i trädgården för att sola och läsa. Underbart med eftermiddagssol! Till kvällen köpte vi hem lite kina-mat och fick mysa och se på film..
Imorgon blir det annat. Älskling har gradering hela dagen och jag ska vara hans support och därmed finnas där vid hans sida...hela dagen. Kommer bli mycket, mycket mysigt i den svettiga lokalen med detta svettiga väder utanför...
Skämt åsido, så ska det faktiskt bli kul att få se honom in action när han brottar ner dem jävlarna, haha!

Måste sova nu, även jag måste vara fit for fight imorgon tidigt....

Puss&Godnatt


älskade svea

Visst bor vi i ett underbart land som sparar ens pengar i ett års tid för att sedan ge dem tillbaks sisådär lämpligt när csn-pengarna avtar? Javisst! Skatten har kommit och jag är glad! Det började klia i fingertopparna av iver att klicka hem något underbart på nätet och det pirrade i hela kroppen som ett lyckorus! Vill bara köpa mig en underbar, fin designerväska (vad sägs om en MiuMiu eller LV-väskan jag trånat efter i åratal?)! Men jag måste hejda mig själv. Får ingen csn under sommaren och ingen lön förrän i juli. Med andra ord, jag måste ha något att leva på och spendera minimalt av de pengarna tills slutet av juli. Ska övningsköra (ja, jag har bestämt mig för att ägna en del av min sommar åt detta nu..) och jag vill gärna köpa mig en digitalkamera så jag kan dokumentera min vardag.

Imorgon ska jag på stan all by myself. Det är det bästa, då kan jag snurra runt i timmar om jag vill! Har tillgodokvitto på både Gina Tricot och Monki, så ska se om jag hittar mig något fint där.

Tror att jag måste flytta de där pengarna från mitt konto. I don't trust myself...at all.

Nu ska jag se shoppingutbudet på nätet (för hundrade gången) och inte köpa något! Bara titta, bara titta...bara titta.

Puss!

best and worst day ever

Dagen började som en riktig pina. Var sjukt nervös inför seminariet i morse men vi tyckte ändå att det gick rätt bra. Men det var som sagt vad vi tyckte. Vår kära lärare ansåg nog tyvärr inte detsamma... Men det är ju hon också. Just det, hon... Men aja, efter mycket om och men så fick vi själva uppsatsen godkänd i alla fall! Och det är ju alltid något. Det är mycket när det kommer till henne. Vi besvarade alla frågor i alla fall så gott vi kunde. Får hoppas att jag inte hör något från henne under veckan, då betyder det att jag även klarat seminariet idag. Med andra ord, vill fan heller ha något mail med hennes namn i min inkorg.

Jaja, dagen var bra också! Godkännandet av åtminstone uppsatsen som sagt och att vi tjejer i arbetsgruppen käkade lunchbuffé på en kinesisk restaurang. Tog mig en öl också! Det var riktigt gott och välförtjänt efter en dag som denna. Sedan gick vi lite på stan och därefter bestämde jag och Jasmina oss för att köpa lite jordgubbar och sätta oss på filt ute i solen vid Strömmen. Det var hur mysigt som helst! :) Eller hur Jasi?

Sen har jag bara varit hemma och myst. Har varit så otroligt trött hela dagen, sov alldeles för lite inatt och efter en sådan psykiskt påfrestande dag blir man något utmattad.

Ska lägga mig snart bredvid älsklingen. Imorgon är en ny dag. Början på mitt sommarlov och jag ska slappa heeela dagen!

Puss!

ZzzZzzz

Har att plugga som faan idag till uppsatsseminariet som äger rum imorgon, ändå är jag tröttare än någonsin. Undrar om det är en medveten gest från hjärnan att helt plötsligt vilja trötta ut min kropp maximalt så att jag inte orkar plugga? Haha!
Aja, jag måste verkligen plugga nu...

I have a non-existing life today.

RSS 2.0