cheryl cole

Jag kan inte annat än tycka att Cheryl Cole är så himla snygg! Like her!





fanpop.com,dailymail.co.uk,emusic.tv,thebadgeronline.co.uk, tinietempah.com

födelsedagsfirande x2

Idag har jag i alla fall hängt med Mille och hundarna. Vi har tagit långa promenader i vårsolen och bara degat hemma i soffan. Senare kom Sandra förbi med underbara Ester och vi gick en vända i TC. Födelsedagsbarnet Olga var också med och vi hade en mysig dag! Olga fick i födelsedagspresent en liten start till hennes kommande tattoo. Hon blev nog riktigt nöjd då hon längtat efter sin tatuering så länge!

Hittade inte örhängena nedan på den Lindex jag var inne på idag. Ska kika i en annan butik imorgon om jag får tid. Lade även undan en schyst fodralklänning i vit spets på BikBok. Får se hur den sitter på. Kan lika gärna vara fullkomligt katastrof.

Nu ligger jag här i sängen och bara jäser med Mille bredvid och Lang som upptar typ mer än halva sängen. Men det gör inget för det är så förbannat mysigt att ha den där bjässen här! Inte att förglömma att det inte bara varit Olgas födelsedag idag utan även Langs! Han är så himla underbar den hunden!

skulls&crosses

Imorgon ger jag mig iväg för att haffa dessa örhängen. Schyst att ha i ett öra..
Lindex Shop Online - Örhängen
Från Lindex

lang

Ligger hemma i soffan och myser med den här gosegrisen. Hans lilla "kusin" Léon är upptagen med att tugga på sin godis nere på mattan. Det är så mysigt att vara hundvakt åt en sån härlig sötnos som Lang!


miss london

Jag saknar London.

photo booth

Uttråkad? Inte alls.

aprilskämt?

Aprilskämtet kom några dagar för sent. Snöoväder när man vaknar! Fyfan alltså.. Snacka om att humöret blev sänkt med en gång. Helt värdelöst. Kändes som att våren precis var på väg ju. Känner en ynka liten tröst i att det faktiskt verkar som att resterande dagar ändå blir hyfsat varma(re).

RSS 2.0