next: berlin

I natt/morgon bitti bär det av till Berlin! Nu måste jag packa färdigt det lilla sista (som vanligt är jag ute i sista stund..) sen är det sovdags! Om jag kommer somna är en annan femma, men vila mig måste jag göra. Lite efter 04.00 beger vi oss härifrån mot flygplatsen.
Ha en underbar helg allihop!

Puss&Kram

namnsdag

Grattis kära syster på namnsdagen! Jag erkänner: ja, jag missade det totalt. Helt och hållet. Blev medveten om det när jag läste mammas inlägg på din hemsida. Skulle gratta, men glömde igen. Men som det mycket kloka ordspråket råder: bättre sent än aldrig!

Så återigen..
 
Grattis bästa Aleksandra på din namnsdag! Pussar i miljoner och lite mer därtill!

travelling

Ser fram emot så mycket just nu.. Nästa vecka åker vi (jag, mina kära systrar och underbara pojkvän) till Berlin på en weekendresa. Veckan efter vi kommit hem är det dags för min tatuering. Sist men inte minst så har jag och älsklingen köpt biljetter ner till Serbien i sommar. I juni bär det av och vi stannar i hela 4 veckor. Ska bli så skönt att få komma iväg lite under sommarlovet, inte gjort det på länge nu! Därefter blir det till att sommarjobba, även det väldigt skönt som omväxling till allt det slappa innan dess!

Har precis sett Seven Pounds med Will Smith i huvudrollen. Om ni inte sett den än: se den! Så fin film att det faktiskt nästan gör ont. För mig var det inte bara någon tår som rann nerför kinden, det var riktig gråt. Tårarna flödade och tankarna om livet likaså.

Nu är jag riktigt trött och ska krypa ner bredvid en redan djupt sovande pojkvän. Och hund.

Godnatt hjärtan!

sthlm

Imorgon bär det av hem till Stockholm över helgen. Ska bli skönt, det var ett tag sen jag var hemma! Okej, inte såå längesen, men tillräckligt länge för att jag ska sakna min familj like crazy. Hursomhelst, idag har varit en glad och mysig dag! Först åkte vi förbi skolan där jag hämtade ut min tenta (som jag blev godkänd på, wohoo!) och sen åkte vi vidare till Linköping. Där köpte jag ett par jeans som sitter svinbra på till ett riktigt bargain-pris. Det bästa var att det faktiskt är det ordinarie priset! På IKEA köpte vi lite smågrejs, bl.a ett gosedjur till vår lilla prins Léon. Sist men absolut inte minst blev det Biltema där saker till bilen inhandlades!
Kvällen har spenderats med mys framför tv:n och filmen "Body of lies" som faktiskt var rätt bra. Leo DiCaprio är verkligen duktig på sin grej. Grym skådespelare men man glömmer det rätt ofta för hans "pretty face"!

Just det, där emellan allting så var vi förbi tattoostället jag ska tatuera mig på. Bokade upp en tid för en av mina efterlängtade tatueringar. Fick tid rätt snabbt - om mindre än en månad! Nu längtar jag efter att få den gjord, och ser även fram emot de nästkommande tatueringarna!

Nu är det dags för mig att sova, ska upp rätt tidigt imorgon!

Puss&Godnatt!

new point of view

Det är verkligen inte värt det att lägga ner varken tid eller energi på människor som får dig att må dåligt. Det behöver inte handla så pass om att man gråter eller far fysiskt illa. Det räcker med att någon får dig att känna dig mindre bra med dig själv, får dig att känna dig besviken, arg eller irriterad. Gör dig av med dem! Det är inte svårare än så.
Varför tycker man att det är så synd och jobbigt att bryta kontakten med människor? Det är väl inte synd att bryta en dålig vana? Om någon ändå inte får dig att må bra, är det inte bättre då att inte ha den i sitt liv överhuvudtaget än att ha den kvar och låta dig påminnas om det dåliga? Ta vara på dem vänner som du har och värdesätt dem högt! Jag har hellre EN som får mig att känna mig mer självsäker, stark och glad än TIO som får mig att känna mig osäker, svag och nere.

Det låter så sjävklart allting, men jag tror och vet att det är för många som står ut med alldeles för mycket i onödan. Det som borde vara en självklarhet är just att endast omge sig med människor som får dig att må bra.

Umgås endast med människor som får dig att känna dig som en bättre människa.


 


RSS 2.0