lovely 24

Min älskade b-friend fyllde år idag!! Grattis hjärtat mitt på din 24-års dag! Jag hoppas att du tyckte dagen var mysig och att du gillade presenterna (but I know you did, hihi)! ;)

Älskar dig min prins! Snart sticker vi på lite välbehövd semester så håll ut, du fixar det.. Jag lovar.


vacay

Såå nice det ska bli med vacay! Jag behöver verkligen semester. Jobbigt när allt känns som så mycket måsten. Nånstans försöker jag förneka den där förbannade tentan om ca 2 veckor men samtidigt vill jag ändå bara ha den avklarad. The devil inside säger åt mig att "det gör ingenting, nån gång fixar du den om du inte skulle fixa den nu". Det finns faktiskt omtentor (thank Lord for that!) men det är så förbannat omständigt och enerverande.

Jaja, semestern stundar om ganska exakt 3 veckor. 13:e juni sticker jag och b-friend till Juggan i en månad! Däremellan ska Grekland försöka klämmas in (brukar vara fruktansvärt billigt att åka ifrån Juggan då det ligger så sjukt nära).. Det blir helt enkelt en vi-tar-dagen-som-den-kommer semester! I actually like it...

Just det! Var och hämtade ut mitt körkort igår. Gillar det "nya" utseendet, med detaljerna och så. Damn it feels good att ha ett körkort i fickan! Det är lätt bland det bästa jag gjort..

Puss på er allihop!

RSS 2.0