it keeps haunting me

Uppsatsen surrar fortfarande runt i mina tankar. Kul, jättekul... Ska imorgon förbi Jasmina och plugga lite, får hoppas att det går någorlunda bra iaf!

Ska nog försöka hinna sola imorgon också innan. Om jag orkar det vill säga. Känner jag mig själv rätt så blir det nog inte så. Jag har handlat idag med. Gud, låter verkligen som att jag handlar hur mycket som helst, men jag gör inte det, hehe! Grejerna kostar liksom inte så mycket, det är väl det.. Usch, börjar nästan skrämma mig själv. Nej ni, tror nog det är dags att lämna tillbaks ytterligare lite grejer, haha! Köpte faktiskt en liten present till älsklingen också :)

Nu har jag fixat lite musik till min käre pojkvän på hans mobil så han har något att lyssna på medan han jobbar :) Det tog tid kan jag lova. Hade överfört helt fel typ av fil så de fungerade inte på mobilen. Fick därefter starta om datorn och skicka om alla låtarna på nytt i rätt typ av fil. B'Jesus förstår inte ens att jag orkar. Men vad gör man inte för någon man älskar?!

Måste fan sova nu, Jasmina blir inte glad på mig annars tror jag. Kommer vara så sjukt seg imorgon, hehe! Men jag skyller på Mille, det är hans fel! :D

Puss&Godnatt!

Jo förresten, glömde nämna att jag blivit godkänd på uppgiften jag satt och skrev på och lämnade in förra fredagen. Fick fin feedback också så det känns nice! :)

it is what it is

Inatt beställde jag några grejer från Forever21. Ett par skor och 2 set armband. Kan visa allt här sen när jag fått det! :) Idag var jag på stan och köpte en kofta och tröja på H&M bland annat. MEN innan jag åkte hem så svängde jag förbi H&M igen och lämnade tillbaka koftan. Kan ni tänka er? Vadå framsteg! Kände att hur fin den än faktiskt är (för den är riktigt snygg!) så kan det nog tyvärr bli ett plagg som ändå mestadels bara kommer hänga där i garderoben. "Många bäckar små.." som sagt. Jo, jag köpte ett vitt nagellack också och en ny mascara. Det var det!

Jag solade också idag.. Ja, på solarieöarna. Jag vet, jag vet, det är jättefint väder ute men jag är ledsen, så länge jag inte kan näcka helt i trädgården så blir det solariet. Väntar på att få ersätta det med en strand eller liknande, men det har jag inte tid att vänta på! :P

Har kollat färdigt på hela "Girlicious" nu. Ni vet hon Robin Antin som är skapare av The Pussycat Dolls, hon har satt samman en ny grupp nu som heter Girlicious. Detta har dem självklart gjort en tv-serie av där man får följa hur gruppen blir till... Alltså shit vilka kroppar de tjejerna har. Alla är inte överdrivet snygga för övrigt, men kropparna är i en klass för sig. Hot, hot, hot! :)

Nu ska jag inte plugga. Är så fruktansvärt trött på den där sketna uppsatsen och allt vad som handlar om den. Nej, pluggandet får vänta tills imorgon...eller nåt. Jag har redan gått på sommarlov in my mind...

Puss!

Förresten, se "What happens in Vegas" med Ashton Kutcher och Cameron Diaz. Om de ändå vore ett par IRL. My God så heta ihop, man vet inte vem som är snyggare! :)




Foto: gettyimages.com

mors dag

Jag var så alldeles uppe i tankarna idag om hur grymma och idiotiska människor det finns här i världen, att jag fullkomligt glömde nämna en som är bland det sötaste och bästa i hela världen.. Min älskade mamy :) Igår var det mors dag och jag kunde inte vara hos henne men jag vet att hon vet att jag tänkte på henne :) Vi pratades vid och hon mådde bra, det är det viktigaste för mig :)

Nu måste jag sova, är hur trött som helst!

Godnatt och sov gott!

Puss!

festligheter&ledsamheter

Det var jättekul i lördags faktiskt :) Vi åt god ostbricka, drack vin samt annan alkohol medan vi såg på ESC (helt okej att Ryssland vann faktiskt, den var rätt bra! Kommer bli storslaget nästa år i Moskva...) Sedan bar det av till Otten där det inte alls var mycket folk när vi kom för alla stod i kön till Leche. Efter en liten stund blev det även fullt på Otten. Antar att folk tröttnade på att stå i den milslånga kön till Leche eller att de inte orkade stå och trängas där inne på den pyttelilla ytan. Hursomhelst på Otten var det väldigt kul och vi dansade och hade skoj! :)

Idag har vi suttit i gruppen och jobbat med uppsatsen. Det var helt okej faktiskt, vi var ambitiösa som vanligt, haha! Det blev dessutom god take away från Spicy Hot. Mumsigt med thaimat! :)

Nu är det ingen skola på hela veckan, däremot har vi uppsatsseminarium nästa måndag. Det är verkligen Domedagen känner vi nog allihop.. Fyfan vad grillade vi kommer bli!
Men det finns så grymt mycket orättvisa här i världen så det är sjukt.. Det är däremot inte okej att bli särbehandlad på det viset vi uppenbarligen blivit. Att en lärare får bete sig sådär och komma undan med det, det är helt otroligt. En människa med mer dubbel-moral får man fan leta efter. May she burn in hell. Hon är inkompetent, oprofessionell, opedagogisk och fullkomligt dum i huvudet. En skam för den svenska lärarutbildningen. Att en sådan människa ska utbilda nya lärare får mig att må illa. Hon är absolut ingen förebild för hur en lärare bör vara. Hon står för allt en lärare inte ska vara.
Det känns ändå skönt och tryggt att veta att allt detta kommer slå tillbaks på henne en vacker dag. Och den dagen kan ni ger er fan på att jag kommer stå där och garva henne rakt upp i ansiktet.

Nu har jag lättat mitt hjärta och det kändes otroligt skönt. Puss älskade!

only thing that count in life

Igår var ingen vanlig dag för det var min älsklings födelsedag!!
Dagen började med att jag åkte in till stan och handlade på mig en massa inför överraskningen. Älsklingen var på jobbet så jag hade planerat vad jag skulle göra. När älsklingen kom hem var rummet fyllt med ballonger och det stod en stor korg full av saker på sängen. Jag hade fyllt korgen  med en massa godsaker som han tycker om, allt från biskvier till godis. Även ett linne, boken "Svensk maffia", några tidningar och påfyllning till mob låg där i. I kortet hade jag skrivit en egen "check" ¨på valfri vara till honom, så idag när vi var på stan hittade han en Adidas jacket han verkligen ville ha. Så den fick han :)

Det bästa var nog igår på kvällen. Jag hade tidigare i veckan bestämt att vi skulle äta middag på Texas Longhorn på Milles födelsedag. Sandra och Erik bestämde sig för att joina oss då dem ändå skulle ner till Småland över helgen. Även Olga valde sedan att följa med. Det vi inte visste var att Aleks och Helena också skulle komma, så vi fick en smärre chock när vi såg hela min syskonskara och deras respektive stå där på parkeringen när vi mötte upp dem! :D 
Vi åt alla en mysig middag på den amerikanska restaurangen och Mille fick hembakta brownies i en burk i present, pengar samt vart vi båda bjudna på middagen.

Vad skulle jag göra utan mina älskade syskon?! Det gjorde verkligen vår dag och Mille sa att detta definitivt var en födelsedag han alltid skulle minnas. Tycker det är så otroligt fint att vi har en sån underbar relation.

Idag handlade vi lite gott att dricka till ikväll. Hoppas det blir kul! :) Kvällen börjar med lite Eurovision i Beograd hemma i soffan.. :)


PUSS!!

it ain't easy

Har suttit med gruppen idag och jobbat med uppsatsen i typ 6 jävla timmar (igen!)! Ändå var det hur stressigt som helst mot slutet och vi har fortfarande tempus och smågrejs att gå igenom innan inlämningen på måndag. Aja, det mesta är i alla fall färdigt kan man ju trösta sig med. Om hon kuggar oss efter allt det här då vette fan vad jag gör.
 
Har i alla fall sett sista avsnittet för säsongen av Gossip Girl nu. Sandra, du vet inte vad som väntar! ;) Åh, jag bara älskar den serien! Är helt såld.. Deras kläder...får mig att bokstavligen tappa andan. Klänningarna i detta avsnitt..fyfaan så snygga! :D

Imorgon är jag ledig (sjukt skönt) och ska iväg och sola lite men måste tyvärr plugga också. Ska försöka skriva så mycket jag orkar inatt så jag slipper sitta imorgon i en evighet...

Snart blir det film!

Puss!

there is no end

..till denna uppsats. Har suttit jag vet inte hur många timmar med Jasmina och skrivit på den. Ändå är det inte tillräckligt. Vi satt som senast 6 timmar i sträck i fredags på vår lediga dag och pluggade på den. Idag satt vi hela gruppen i flertalet timmar och (vad vi trodde) skrev färdigt. Vi skickade in "utkastet" och fick till svar att det fortfarande finns "en hel del" att komplettera. Skitkul. Verkligen. Aja, vi ska ses på onsdag och fixa till den. Men hon är en sådan lärare som, tyvärr, aldrig blir nöjd. Tror nog att hon aldrig sagt att någons arbete var "bra" utan det låter mer: "ja, men det funkar nog så". Tack för den liksom. Min och Jasminas del såg "relativt bra ut" nu. Det är något man absolut vill höra efter att hon rättat ens del 2 gånger och man har fixat till alla "fel" hon kommenterat. Hittar ständigt nya "fel". En sak har jag i alla fall lärt mig:

Jag vet definitivt vilken typ av lärare jag inte vill bli.



Det var vad jag hade på mitt lilla hjärta inatt. Tack och hej!

(förresten, om ni inte hör från mig på ett tag så är det för att jag har ett icke-existerande liv och jobbar med uppsatsen. Eller för den delen möjligtvis på min andra inlämning som ska in på fredag...suck!)

Puss&Godnatt!

de tre musketörerna

..det är jag, Jasmina och Lev! Lev som i Lev Vygotskij. Fyfan alltså, Jasmina, vi kommer aldrig bli av med honom tror jag?! Imorgon ska vi sitta hela dagen på vår lediga dag och fixa till i princip hela vår del av uppsatsen. Som tur är brukar vi vara rätt effektiva, eller hur? Det kommer gå bra tror jag! :)

Imorgon eftermiddag när älsklingen kommit hem från jobbet åker vi till Stockholm. Ska bli så skönt att få komma hem lite! :) Mysigt att åka med älsklingen också! :) Tyvärr stannar vi i knappt två dagar :( Trist då jag inte sett familjen på typ en evighet! Men jag är glad även för den lilla tiden.. :)

Jaa, ni, vad mer? Vet faktiskt inte.. Ska mysa lite med älsklingen nu innan det är sovdags! :)
Just det, Monki i Sthlm är såå mycket bättre än den här i Nrkpg. Schystare personal och definitivt mer förståndig. Varför kan jag isf berätta om senare...

Puss!

..endast tomten är vaken

Typ så känner jag mig just nu. What´s up med att vara pigg kl. 8.00 när man gick och la sig 3.30? Det är verkligen inte jag. Men men, lär väl däcka på eftermiddagen av trötthet. Älsklingen gick till jobbet och jag kunde inte somna om efter det.
Har så mycket jag vill beställa från Forever21. Konstigt nog inga klädesplagg alls. Hittade ingen klänning som var speciellt snygg. Däremot är det ett par väskor och skor. Får se om jag beställer allt med en gång eller i omgångar. Det tråkiga är att frakten är i princip dyrare än varorna. Aja, nu ska jag drömma mig bort lite till...

PUSS!


goddamnit älin

Alin har utmanat mig på denna lilla lista (jag som aldrig tänkt göra sånt, well you got me hunbun!) Here it comes:

Namn jag går under:
Vera, Olli, Ollboll, Älskling (ja, faktiskt, haha) MM (Sandra du vet, men jag tänker inte skriva ut hela här, haha!), Mimi + har väl en ca 100 smeknamn till (kärt barn har många namn, right?)

3 saker som skrämmer mig:
Äckliga jäkla småkryp (kill them all), döden (faktiskt) och mörker (skog om jag går ensam)

3 saker jag har på mig:
Just nu? Ska jag vara ärlig eller ska jag hitta på.. Okej, ärligt: Milles shorts, Milles linne och Milles hoodie, haha! (ja, hans kläder är grymt sköna och jag är faktiskt hemma. Jag skyller på det...)

3 sanningar:
Ligger inte efter med något i skolan (känner mig riktigt stolt), jag och Mille firar 3 år i sommar (kan inte riktigt förstå det själv) och jag shoppar kanske lite överdrivet mycket ibland (allt är en tolkningsfråga...) ;) haha!

3 saker jag verkligen vill ha:
Ett körkort (NU!),  fler skor och väskor (man kan aldrig få för många!), välmående till alla mina nära och kära (+ självfallet en resa!)

3 personer jag utmanar:
Maria, Jasmina och Anna (Sandra, jag har inte glömt dig, men tror inte du vill ha detta på hemsidan, annars är även du välkommen att göra det)



PUSS!


älskade sol

Så jäkla underbart väder ute! En skam att sitta inomhus.. Ändå gör jag det. Har solat lite i trädgården idag, hade tyvärr inte mycket tålamod så låg väl en ungefär 40 min bara, haha! Sen har jag kollat lite Gossip Girl. Det är typ det jag gjort :) Älsklingen var och spelade lite basket och har redan fått lite färg. Sjukt orättvist.
Nu: blir det nog en sjukt grym film om Yamakasi, en fransk grupp som sysslar med parkour/l'art du déplacement (jag bangar aldrig på ett tillfälle att få lyssna på franska...)
Sen: promenad med älsklingen.
Senare: ännu en film eller lite pyssel (är sjukt sugen, var så längesen!)

PUSS!

mysdag

Jag och älsklingen bestämde oss efter mycket om och men att ta oss in till stan. Väl där kikade vi bara en liten stund runt i ett par butiker sen bestämde vi oss för att köpa lite mat och sätta oss utomhus nånstans och äta. Dessvärre var inte jag sugen på vad som helst utan ville isf absolut ha pastasallad (ovanligt va?). Vi hittade knappt någon pastasallad nånstans och de vi hittade verkade inte alls goda. Vi promenerade runt och så kom älsklingen på att det finns ganska god mat på Världens Bar så vi begav oss dit och satte oss på uteserveringen där det var svalt och skönt! Vi åt en god lunch :) Hur mysigt som helst att bara sitta vi två och prata och njuta :) Efter detta tog vi oss ut till hans farbrors hus där vi fikade och pratade :) Får hoppas på att det blir av med en Greklandresa för oss två! Nånstans ska vi i alla fall åka hjärtat!

Nu blir det nog film snart.. Har handlat på oss lite lördagsgodis och tror det blir Human Trafficking vi ska se (som jag har hört väldigt hemska saker om)... Usch. Men men...

Puss&Kram


today

Idag har jag inte en aning om vad jag och älsklingen ska hitta på! Det är underbart väder och jag vill göra alldeles för mycket saker på en gång, men samtidigt vill jag göra absolut ingenting. Det är svårt det där. Antingen blir det lägga sig i trädgården och sola (och bara hoppas på att få någon färg överhuvudtaget!) eller så blir det en liten tripp till stan, köper oss lite god lunch som vi avnjuter längs med Södra Promenaden på någon parkbänk i allén eller så.. Jaja, ska i vilket fall som helst inte sitta inne hela dagen!
Har målat naglarna i färgen Romantic. I love it! Somrig och fin nyans som kommer bli ännu snyggare när/om man blir riktigt brun!

Vad ska ni göra idag?

Puss!

shopping

Har köpt en del nya småsaker :) Fyra nya nagellack (varav 2 från Mavalas nya sommar-serie, kan verkligen rekommenderas! Graphic och Romantic har jag..). Var tvungen att köpa en i nyans Via Veneto (Sandra jag fastnade helt enkelt för den så köpte mig nu en egen! Grymt fin färg) och sen ett svart. Nu återstår bara att köpa ett vitt också. Riktigt snyggt nu till sommaren! Har inte riktigt varit ett fan av vitt nagellack förut, men nu älskar jag det! :) Jaja, nog om det. Ett par leopardmönstrade ballerinas från H&M vart ett impulsköp idag innan studiebesöket. Jeansvästen vet jag inte om jag ska behålla, dock är den riktigt vardagscool och fin.. Vad var det mer? Jo, en rosa/beige baseball jacket i satin men jag hade presentkort så det vart bara 50 spänn för den, hehe!

Nae nog med shopping om det ska bli en resa till Grekland i sommar! :)  Jag småhandlar mycket men oftast är det inget dyrt :D Köpte igår lite smågrejs till mina egengjorda armband och smycken. Tänkte pyssla lite i helgen...dvs om jag har tid och ork :)

Puss lovelys!


barney

"Suit up!"

vygotskij night and day

Vygotskij är mannen i mina tankar 24/7 den senaste veckan. Herregud känns som att jag kan mer om den mannen efter den tiden än vad jag känner min pojkvän efter 3 år. Jag och Jasmina har pluggat riktigt hårt! Som tur är går tiden riktigt fort när man pluggar med henne, hon är alltid så jäkla glad och positiv, så vips har man suttit i typ 4 timmar och fått massor gjort! :)

Jag och Mille kollar lite klipp på youtube med Michael Jackson, så jäkla cool alltså! Bästa dansaren någonsin.. Sexigt! Man ska bara inte se hans ansikte, haha! Den där hatten är rätt välbehövd på ;)

Om en stund blir det film för hela slanten! Jasmina höll med mig om att jag förtjänade att bara slappa ikväll och se på film efter allt slit med pluggandet :) Måste se The Hills också! Och Gossip Girl. Och One Tree Hill. Just det, A shot at love with Tila Tequila också, haha! Fan vilken serie-nörd jag är alltså! :)

Puss älsklingar!


Förresten här får ni se en bild på mannen som upptar mina tankar...
Maybe hot back in the days liksom..?

Vygotskij

ännu en...

..inlämning avklarad. En 3-sidors uppsats är färdig och inskickad. Så skönt! Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon väntar studiebesök på Arbetets musem. Ska ändå bli rätt skönt med lite omväxling till skolarbetet. Nu är det inte mycket grejer kvar i skolan. Förjävla nice. Jag klagar absolut inte...

Puss&Natti!

RSS 2.0