a portrait of his soul

Säg mig, hur vacker är inte denna målning? Vincent Fantauzzo gjorde detta porträtt av Heath Ledger precis innan hans död. Han beskriver själv hur de båda vännerna kom fram till motivet:

"..it was about how we all have different consciences and voices in our head that tell us what to do and how to react. They're not good or bad, they're just voices that we hear, telling us how to behave. That's what the other figures are in the painting."


heath portrait


back in business

Nu är jag tillbaka. Älsklingen håller på att fixa sin dator i detta nu och jag har passat på att köpa mig en egen! Jag har alltid, sedan första ögonkastet, haft en förkärlek till Mac. Var helt säker på att jag skulle införskaffa en Macbook men då jag bland annat ska åka till Paris igen nu i april, så får det vänta! Har köpt mig en annan laptop av märket Fujitsu/Siemens. Den är riktigt nice faktiskt. Grym processor, bra grafikkort, DL-brännare, fick 1GB extra i ram-minne (har nu lite över 2GB), laptopväska och mus till för att det var den sista datorn kvar! Datorn gick loss på liite mindre än ett Äpple.

Har typ sjukt mycket i skolan just nu. Eller beror väl på hur man ser det. Jag vet att jag har mycket just nu, men det känns som sjukt mycket för att jag inte gör ett shit. Som vanligt låtsas jag som ingenting och är ute i sista stund.

Goddamnit.


chloé

Köpte nya Chloé-parfymen i Paris. Den har inte lanserats än i Sverige, och jag är SÅ nöjd. Den är helt underbar. Köpte den dessutom i Chloé-butiken där och fick med en riktigt fin lyxpåse med rosett som matchar den nya kampanjen! Jag har definitivt hittat mig en ny favoritparfym som doftar hela dagen, då det dessutom är en Eau de parfum! Loves it!


chloé


je t'aime Paris

Paris var underbart! Allt från maten till atmosfären och shoppingen..åh shoppingen! Man blir verkligen grymt inspirerad! Och samtidigt nästintill deppad när man ser alla sakerna man inte kan köpa! Lyxshoppingen finns överallt och den tar aldrig slut.. Lyxgata efter lyxgata där varje butik överträffar den andra. Jag och älsklingen hade det supermysigt och det var riktigt romantiskt. Fanns massor av saker att göra! Och allt var så himla vackert! Vackert, vackert, vackert! Ville aldrig åka hem..! Som tur är, är redan en ny resa inbokad till den underbara staden. 12-15 april ska spenderas med mamy, syrrorna, brorsans tjej och hennes syster och mamma. Då syrran och brorsans tjej fyller år så blir det även en dubbel födelsedagsresa! En riktig tjejresa helt enkelt.

Jag och älsklingen köpte med oss en del fina saker från romantikens stad och lite bilder kommer upp så snart jag har tid och tillgång till en dator!

Puss&Kram

RSS 2.0