léon

Här är vår lille, lille prins:



Léon



helt otroligt

Jag börjar nästan bli rädd för mig själv. Jag har skrivit färdigt reflektionsdokumentet. Nu ska det bara finputsas lite, dvs lägga till om det behövs något jag glömt senare innan inlämning. Men färdigt är det! Känns så himla skönt. Nu kan jag bara relaxa imorgon, gå på stan och ja, bara chilla!

Att göra imorgon:
- Köpa en till hårinpackning (har precis köpt tre produkter från Kérastase, som är mitt absoluta favoritmärke gällande hårvård!) men behöver en lite "lenare" och "tyngre" mask också. Så det blir ännu en från Kérastase att komplettera med
- Köpa nytt rouge (vill ha ett i en mer beige/brun ton så jag kan variera och "shada" med)
- Skicka syrrans klocka
- Köpa ny nagelsax (haha! Ja, även sånt behöver man faktiskt!

Jag håller på med mitt mission att spara lite pengar. Ja, precis, lite pengar. Det började dock bra för mig. Tills det spårade ur. Nej men, helt ärligt talat så har jag avstått från mycket att köpa denna månad. Jag har dock haft andra nödvändiga utgifter. Som faktiskt har varit nödvändiga. Enda jag riktigt, riktigt unnat mig har varit ett par nya skoletter och en ny Tritoniklocka! Och det känns hur bra som helst!

Här är min nya klocka som jag velat ha så länge. Kom över ett bra pris så det blev både en till mig och till syrran!




fullt upp

Har lovat att försöka uppdatera bloggen lite mer och lite oftare. Dock har jag inte riktigt kunnat hålla mig till det löftet. Anledningen är främst skolan. Jag har haft väldigt mycket att göra sedan skolstarten; seminarium, exkursion, planeringar, pluggat m.m. Ska faktiskt verkligen försöka att skriva, om än bara något då och då. Det är ju faktiskt rätt kul att få skriva av sig lite!

Hursomhelst! Idag har jag haft exkursion hela dagen, sedan 8 i morse.. Definitivt blandade känslor. Roligt att få komma ut istället för att sitta i en lektionssal och man lär sig mer när man väl är där på plats än att sitta och plugga in information. Samtidigt är det väldigt tröttsamt då man är ute precis hela dagen och vandrar runt... Nu är jag iaf hemma och kan ta det lugnt! Ska nog ta och börja skriva på mitt reflektionsdokument om exkursionen som ska in. Imorgon är jag ledig så då vill jag helst slippa göra det. På torsdag börjar min vfu. Känns lite sådär faktiskt. Roligt med tanke på att det faktiskt är kul att träffa nya barn och komma till en ny skola, men samtidigt har man ju vant sig vid "sina" elever från förra året och man saknar dem!

Men som sagt, jag är bara glad att tiden går och att man får desto mer avklarat!

Nu ska jag kolla upp instruktionerna till mitt reflektionsdokument och sedan börja skriva lite på det!

Puss&Kram!

RSS 2.0