home sweet work?

Är hemma i Stockholm nu. Kom hem idag, så skönt, går så fort med X2000. Hemma på nolltid. Imorgon ska det jobbas på MakeUpStore hela dagen, sen blir det Tibble över julen. Ganska skönt att få jobba, hur konstigt det än låter! Var så längesen, blivit en del dagar på MakeUpStore under hösten men ska bli kul att få göra lite annat än sitta i skolbänken.
Så mysigt, sitter med hela familjen och kollar film nu. Älskar när vi alla är samlade. Det blir inte mycket bättre än så!
Längtar ändå till vår egen lill-jul i familjen, den 6:e januari, då är även alla respektive här!
Lätt bästa dagen på året!
Hoppas ni alla andra har en riktigt mysig helg och en grymt bra jul! 

det blir som det blir

Orkar inte oroa mig över tentan. Blir nog garanterat en omtenta, känns som det iaf. Det kommer ordna sig i vilket fall! Det är skönt att ha den gjord!
Idag blir det till att ta det lugnt, mysa och se på film!

Hilary Swank är grymt snygg på detta omslag till W Magazine! Tycker om håret, sminkningen, klänningen, ansiktet, fotot, ja allt!


hilary swank



jamie-lynn preggo

Verkar som att Britney´s lilla lillsyrra gått och blivit på smällen endast 16 bast gammal. Här är the beloved parents-to-be:


jamie-lynn


Bild tagen från: http://evilbeetgossip.com

isolerad

Trist nog sitter jag och pluggar för fullt. jäkla tråkigt. Tent-jäveln är imorgon och man blir bitter på alla begrepp. That´s right, en tenta på begrepp. Från all obligatorisk kurslitteratur, som är 17 böcker. Det är även från föreläsningar och andra olika sammanhang. Det roliga i det hela är att det endast kommer 4 begrepp på tentan, varav man ska välja att skriva om 3. Kill myself.

När var omtentan nu igen?


plugg

Har spenderat  både fredag- och lördagkvällen med plugg. Låter spännade va? Not so much... Det positiva är dock att jag nu är färdig med mina inlämningsuppgifter som ska in på måndag kl. 12.00 prick. Imorgon har jag bara ett gensvar att göra. Känns väldigt befriande. Det mindre befriande är att jag har en tenta på torsdag och jag är inte oroad. Inte för att jag pluggat järnet och kan allt, utan för att jag inte pluggat något till den. Jag har helt enkelt inte haft eller tagit mig den lilla tiden emellanåt till det. Har haft tusen andra grejer att göra, typ de här inlämningsuppgifterna. School sucks big time. Jaja, får väl plugga till den fr.o.m imorgon eller måndag.
Jaja, nog om skolan! Idag var jag på stan med M och hans farmor (som är liten (mini) men tuff). Jag fick ett par stövletter av henne (hon kände väl att hon vill bidra till mitt skosortiment, hehe!) Hon kan kika runt i timmar! Känner igen mig lite... Längtar efter att få se hennes skogarderob som jag hört mycket om!
Nu blir det nog film efter timmar av PLUGG!

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll!


lisa plugg

jessica alba+cash warren=3

Då ska även ett till kändispar bli med bebis framåt vårkanten/sommaren. Jag undrar faktiskt, eller snarare jag spekulerar i, om det nog inte var anledningen till att turturduvorna blev tillsammans igen efter deras break-up. Om man räknar lite ungefärligt så stämmer det rätt väl in på när hon isf borde blivit gravid och när de två blev tillsammans igen.. Hmm...

jessica+cash


Bild tagen från: http://www.people.com/

skola

Jahapp, sitter här i skolan efter en heldag. Det är verkligen ett heltidsjobb, 9-17 (minst) varje dag.. Just nu iaf när vi har årets tuffaste kurs. Fan vad mörkt det är ute. Människorna ute på gatorna ser ut som vandrande skuggor. Käre M kommer alldeles strax, han är min privata taxi för tillfället. Busskortet gick ut och eftersom jag bara har några få dagar kvar nu innan jul som det är skola så har han erbjudit sig att skjutsa mig till och från skolan. Mycket snällt tycker jag så jag klagar inte! Älskling, du är bäst!
Vi hade en väldigt intressant föreläsning idag av en kvinna som suttit i koncentrationsläger. Det är lika obegripligt för en varje gång man hör något liknande. Så ofattbart att något sådant har fått äga rum medan omvärlden sett på. Det är mycket som sker runtomkring oss utan att någon tar ställning. Helt sjukt...
Så jäkla typiskt att jag lyckades kleta ner min nya t-shirt från Monki med choklad! Efter en stund märkte jag att det inte bara var den, utan min Ed Hardy-hoodie också! Men det löste sig, med lite tvål och vatten. Tror jag...
Ne, nu vill jag hem. Perfekt, älsklingen läste mina tankar, nu är han här.
Vi ses i mörkret!


picasso made it

Så jäkla kul att Marie vann! Är himla glad för hennes skull. Hennes röst är oslagbar...

marie


Bild tagen från: http://www.aftonbladet.se/

monki my love

Jag och M var på väg till bibblan när vi mötte upp mamy hos frisören och eftersom hon ändå skulle förbi sitt jobb för att kopiera upp lite papper så följde vi med. Där fixade vi det vi skulle och åt pepparkakor och drack varm choklad, mums! Efter det stack vi förbi bibblan och lånade ett par böcker jag behöver till skolan och sen en kvick runda på TC. Vi fick lite bråttom så vi hämtade upp syrran och så åkte vi ut till Monki i Skärholmen centrum. Där hittade jag och syrran en massa snyggt! Var sjukt mycket jag ville ta med mig hem, men det blev bara ett par saker. Det blev två t-shirts, en kjol och så en scarf/halsduk som syrran bjussade på:)



monki t-shirt

monki scarf

monki

to do

Nu mina kära vänner har jag lite grejs att göra. Måste springa till bibblan för att låna lite kurslitteratur och käre M har lite papper att kopiera. Sedan blir det en sväng till TC för att kika om det kommit något nytt i butikerna här.
Ikväll blir det iaf till att se på Idol-finalen. Rätt coolt att den är i Globen måste jag säga... Marie måste vinna. Fast å andra sidan som jag och syrran pratade om så får nog Amanda ändå gärna vinna, för alla vet ju att det verkar vila någon förbannelse över alla som vunnit Idol. Inte spec kul att få Idol-stämpeln.
Nae, nu måste jag rusa! Sitter fortfarande i mjukiskläder!


pyjamas

sex and the city trailer

My God vad jag längtar! Shoeboxen får hålla till godo så länge...



shhh

..don´t tell! Jag har en liten överraskning på G till en nära person. Det är inget stort men jag vet att det kommer betyda mycket och bidra till ett väldigt stort smile. Skriver sen om det här när det är dags..

shhh

varför?

Alicia, why oh why? Jag vet inte...jag har nog ingen vidare kommentar...


alicia


Bild från: http://www.imnotobsessed.com/

I´m your hero

Nu är det dags för ett avsnitt av Heroes...



heroes


Bild från: http://www.geekpubb.com

räddaren i...tomaten?

Min käre pojkvän M har alltid hävdat att om man har en vagel vid ögat så kan man lägga en tomatskiva på i ca 30-40 min och sen är besväret väck! Så när Anna idag i skolan beklagade sig över sitt lilla problem var jag inte sen med att tipsa om kuren som jag alltid skrattat åt. Självklart skulle hon testa det...
Det var längesen jag skrattade så här mycket!



anna


Bild tagen från: http://declaar.blogg.se/

sovdags

Dags att krypa i säng snart..men först blir det nog ett avsnitt av "Weeds"...


marilynsleep


Bild från: www.stellargraffiti.com

jennifer garner

Tycker hon har blivit riktigt snygg. Var inte speciellt förtjust i henne förut men hon har blivit mer kvinnlig och jaa...snygg! Gillar hennes hår... Klänningen var helt okej men skorna skulle jag definitivt inte tacka nej till. Jag ska ha ett par C.Louboutin en dag...


jgarner10jgarner5



Foton från: http://www.imnotobsessed.com

better than ever

Nicole Richie ser snyggare och coolare ut än någonsin. Tänk om man också kan bli så när man är preggo...


image2

Foto från: http://dlisted.com/

om mig, om allt

Ja det är väl meningen att jag ska skriva om mig här sen då...och om lite allt möjligt faktiskt.
Lite trist bara när layouten är som den är. Lovar att jag ska försöka fixa det inom en någorlunda snar framtid.
Men så länge, ja...välkommen!


RSS 2.0