true.


léon den store

Idag fyller ingen annan än mitt älskade lilla hjärta Léon år! Hela 2 år firar han idag. Det är märkligt men jag kommer inte ens ihåg livet innan han kom till oss. Hur såg vardagen ut? Vem var alltid, alltid glad över att se mig? Vem mötte mig i dörren och hälsade varje gång jag kom hem? Vem kände man en villkorslös kärlek ifrån oavsett vad och tillfälle? Han har tröstat mig när jag varit ledsen, han har varit glad med mig när jag varit lycklig. Han betyder allt för mig.
Léon jag älskar Dig!


för alltid och evigt

I fem underbara, helt fantastiska år har Du varit min. Tiden har bara flugit förbi men ändå har den varit den mest värdefulla. När jag stannar upp känner jag alla tankar och alla känslor som fyllt vår tid hittills tillsammans. Jag minns varenda detalj som om det vore igår. Minnena av det som varit och förväntningarna på det som kommer är det bästa vi har. Jag älskar Dig.




always you



Le Love


then we danced underneath the candelabra

Jobbat hela kvällen och nu är det snart dags att schlafen för imorgon ska det jobbas igen! Orkar egentligen inte skriva så mycket mer, men när ni ändå kikat in här nu så kan ni lika gärna få något att titta på. Här kommer Rihanna med sin senaste video till Te Amo. Hon är grymt het - som vanligt!


RSS 2.0