festligheter&ledsamheter

Det var jättekul i lördags faktiskt :) Vi åt god ostbricka, drack vin samt annan alkohol medan vi såg på ESC (helt okej att Ryssland vann faktiskt, den var rätt bra! Kommer bli storslaget nästa år i Moskva...) Sedan bar det av till Otten där det inte alls var mycket folk när vi kom för alla stod i kön till Leche. Efter en liten stund blev det även fullt på Otten. Antar att folk tröttnade på att stå i den milslånga kön till Leche eller att de inte orkade stå och trängas där inne på den pyttelilla ytan. Hursomhelst på Otten var det väldigt kul och vi dansade och hade skoj! :)

Idag har vi suttit i gruppen och jobbat med uppsatsen. Det var helt okej faktiskt, vi var ambitiösa som vanligt, haha! Det blev dessutom god take away från Spicy Hot. Mumsigt med thaimat! :)

Nu är det ingen skola på hela veckan, däremot har vi uppsatsseminarium nästa måndag. Det är verkligen Domedagen känner vi nog allihop.. Fyfan vad grillade vi kommer bli!
Men det finns så grymt mycket orättvisa här i världen så det är sjukt.. Det är däremot inte okej att bli särbehandlad på det viset vi uppenbarligen blivit. Att en lärare får bete sig sådär och komma undan med det, det är helt otroligt. En människa med mer dubbel-moral får man fan leta efter. May she burn in hell. Hon är inkompetent, oprofessionell, opedagogisk och fullkomligt dum i huvudet. En skam för den svenska lärarutbildningen. Att en sådan människa ska utbilda nya lärare får mig att må illa. Hon är absolut ingen förebild för hur en lärare bör vara. Hon står för allt en lärare inte ska vara.
Det känns ändå skönt och tryggt att veta att allt detta kommer slå tillbaks på henne en vacker dag. Och den dagen kan ni ger er fan på att jag kommer stå där och garva henne rakt upp i ansiktet.

Nu har jag lättat mitt hjärta och det kändes otroligt skönt. Puss älskade!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter som en riktig satkärring det där.

Hoppas ni går vidare med era klagomål.

Och säg inte att det inte hjälper för det gör det.

Förr eller senare.



Tycker det är strongt av er att stå ut.

Inte lång tid kvar nu innan helvetet är över.



Jag är jättestolt över dig!!



Pussar i massor!

2008-05-27 @ 20:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0