måste.sova.

Eh, ska upp och jobba om ca 6..hmm, närmare 5 timmar. Älskling har lagt sig och nu ska jag också krypa ner. Förstå att juni månad snart är över? Sommaren kommer att försvinna allt för snabbt. Känns som att den inte ens har kommit. I några ynka dagar var den här och lika snabbt försvann den. Känns faktiskt helt okej att jobba bort sommaren detta år. Förra året blev vi bortskämda med en hel månads utlandssemester. Det var helt underbart! Till hösten blir det, hoppas vi, en resa till Barcelona om allt går som planerat. Återstår att se. Vi hoppas också på en vinterresa. Inte nödvändigtvis detta år men förhoppningsvis nästa. Vi håller dagligen utkik efter resor så något får det lov att bli!

Nej - sängen var det. Sov gott hjärtan!

snafu.nu


Kommentarer
Postat av: Sandra Palmqvist

Alltid lika roligt när det kommer upp någon ny text här.



Vi pratade häromdagen om att vi längtar efter höstmodet, så att sommaren inte har satt igång än är fine by me. Men självklart vill jag ha lite värme så Ester kan bada i poolen och vi kan sitta ute hela kvällarna och njuta av god mat och smarrig dryck.



Erik ska förresten träffa Mats i veckan, så om ett par dagar vet vi vilka datum som gäller för Moskva. Sen kan vi äntligen planera för Barcelona.



Puss!

2010-06-21 @ 08:50:09
Postat av: Olivera

Ester är i helt perfekt ålder för att för första gången få njuta av att sola(?) och bada i sin lilla pool och bara få njuta av härliga Småland! Ska bli kul att få se lite bilder sen :) Förhoppningsvis finner vi tillfälle till att komma ner till er om än för bara ett par dagar i sommar!



Ser fram emot en eventuell resa till Barcelona! Det skulle vara hur mysigt som helst. Det är bara att höra av sig när ni vet mer. Sen tar vi det därefter :)



Puss på er alla tre! Godnatt!

2010-06-22 @ 00:14:46
URL: http://olivera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0